Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Οριστικά εκτός ο Σνάουτσνερ – Δύο μήνες εκτός ο Κρέσιτς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η απουσία του Πολωνού μπακ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οριστικοποιήθηκε, ενώ τα δυσάρεστα για τον Μπόλονι δεν σταματούν καθώς η θλάση του Κρέσιτς είναι βαριά και θα λείψε για 6 με 8 εβδομάδες.

Ο Λάζλο Μπόλονι περίμενε και την σημερινή προπόνηση μήπως έχει κάποιο ευχάριστο από το… μέτωπο των τραυματισμών αλλά μάταια. Η απουσία του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αππο το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οριστικοποιήθηκε καθώς ο Πολωνός εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Τα πιο δυσάρεστα έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ντάριο Κρέσιτς καθώς αυτά έδειξαν πως έχει υποστεί βαριά θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 εβδομάδες.

Αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του΄Ιβιτς αλλά και τους επίσης τραυματίες Έτο και Κατσικά ο Μπόλονι έχει μείνει με 19 παίκτες και τους πήρε όλους στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε