Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οριστικά στη Football League o Αστέρας Τρίπολης – Ανεβαίνουν 4 ομάδες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ στο οποίο είχε προσφύγει η Σούπερ Λίγκα για να πάρει τη θέση του Ηρακλή ο Αστέρας Τρίπολης, απέρριψε το αίτημα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος κάτι που σημαίνει ότι από τη Football League θα ανέβουν 4 ομάδες.

Οι Αρκάδες που περίμεναν με αγωνία την απόφαση πρέπει πλέον να κάνουν τα πλάνα τους για να συμμετάσχουν στη Football League την επόμενη περίοδο αφού η αίτηση της Σούπερ Λίγκας απορρίφθηκε.

Η θέση του Ηρακλή ο οποίος δεν πήρε άδεια, θα καλυφθεί από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εκτός του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού άλλες δύο ομάδες της Football League θα εξασφαλίσουν την ανόδο τους.

Οι δύο αυτές ομάδες θα γίνουν γνωστές μετά τα πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας στα οποία θα συμμετάσχουν η 3η, 4η, 5η και 6η ομάδα της κανονικής περιόδου και εισιτήριο θα πάρουν οι δύο πρώτες του μίνι πρωταθλήματος, με την προϋπόθεση αυτές να έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση με την απόφαση 100/10-5-2011 απέρριψε την αίτηση της Super League για επίλυση διαφοράς με την ΕΠΟ κατά την εφαρμογή κανονισμών. Η αίτηση απορρίφθηκε ως μη νόμιμη κατά πλειοψηφία ενός μέλους, ήτοι του κ. Ιωάννη Οικονομάκη, έχοντας τη γνώμη ότι η αίτηση έπρεπε να γίνει δεκτή ως νόμιμη και ουσία βάσιμη.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε