Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Οριστικά στην Δ΄ Εθνική Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έκανε δεκτό το αίτημα των δύο ΠΑΕ για επαναξέταση των φακέλων τους και έτσι οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα είχαν καταθέσει αίτημα επανεξέτασης των φακέλων τους, κάτι που δεν συζητήθηκε καν το μεσημέρι της Πέμπτης από την Ε.Ε.Α. κι έτσι παραμένουν τα δεδομένα όσον αφορά στους δύο συλλόγους.
 
Η Επιτροπή δεν μπήκε καν στην ουσία των νέων στοιχείων που κατέθεσαν οι δύο ομάδες, παρά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς και ως εκ τούτου παραμένει η τιμωρία τους.
 
Παράλληλα όμως, δεν χορήγησε πιστοποιητικά συμμετοχής στον Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας και στις υπόλοιπες ομάδες της Football League, λόγω της προσωρινής διαταγής που υπάρχει και η οποία δεν επιτρέπει –επί του παρόντος- την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.
 
Το πρωί της Παρασκευής στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής της προσωρινής διαταγής που έχει καταθέσει η ΓΓΑ, η οποία εάν γίνει δεκτή, τότε την προσεχή Τρίτη που συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μπορεί πλέον να χορηγήσει πιστοποιητικά στις ομάδες της Football League, άρα και στον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας.
 
Αν απορριφθεί τότε η αγωνία όσον αφορά την αντικατάσταση των δύο ομάδων θα παραταθεί και θα αυξηθούν οι πιθανότητες το πρωτάθλημα να συνεχιστεί με 14 ομάδες (όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει).
 
 
Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα βρίσκονται εκτός επαγγελματικών κατηγοριών!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε