Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οριστικά στην Football League 2 ο Ηρακλής!

Οριστικά στην Football League 2 ο Ηρακλής!
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.09.2011 | 20:05
Πρώτη δημοσίευση: 19.09.2011 | 20:05

Το ΔΣ της ΕΠΟ με συνοπτικές διαδικασίες επικύρωσε τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Footaball League 2 λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια. Ο γηραιός έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάζονται την Τρίτη.

Η δικαστική διαμάχη του Ηρακλή συνεχίζεται αλλά τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο γηραιός έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία ζητάει την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του στη Football League.

Όμως ενώ η εκδίκαση τους είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, το ΔΣ της ΕΠΟ επικύρωσε την απόφαση της εκτελεστικής της γραμματείας που υποβιβάζει οριστικά τον Ηρακλή στη Football League 2, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Πάντως τα προβλήματα για τον Ηρακλή δεν τελειώνουν εκεί αφού εκκρεμεί και η άδεια που πρέπει να πάρει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να συμμετάσχει στην Football League 2. Αν δεν καταφέρει να αδειοδοτηθεί θα αναγκαστεί να παίξει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο