Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Οριστικά στον πάγκο του Ολυμπιακού και του χρόνου ο Βαλβέρδε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα βρίσκεται στο “τιμόνι” των Πειραιωτών και τη νέα σεζόν. Ξεκινά ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Προ των πυλών ο τεχνικός διευθυντής.

Πάντελιτς: Μένω κατά 99,9%

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν για περίπου δύο ώρες στα γραφεία της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ και έδωσαν τα χέρια ώστε να επεκταθεί η συνεργασία τους για ακόμα μία σεζόν. Τόσο το κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και η απόλυτη εμπιστοσύνη που απολαμβάνει τόσο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού όσο και από τον κόσμο οδήγησαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμείνει στο “λιμάνι” ενώ σημαντικό ρόλο και οι συζητήσεις που είχε με την οικογένεια του τις προηγούμενες ημέρες.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από το σκέλος της συνεργασίας του οι δύο άνδρες συζήτησαν και για μετεγγραφικά θέματα, στα οποία αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η προσθήκη του νέου τεχνικού διευθυντή, Εντουάρντο Μαθία.
 
Τέλος, να αναφέρουμε ότι επίσημα επί του θέματος, τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τοποθετηθούν μετά το ματς – φιέστα της Κυριακής με την Λάρισα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε