Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Οριστικά χωρίς κόσμο ο Ατρόμητος! Απορρίφθηκε η έφεση

Οριστικά χωρίς κόσμο ο Ατρόμητος! Απορρίφθηκε η έφεση

Οριστικά χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθεί τελικά το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ομάδας του Περιστερίου για την τιμωρία της έδρας της μετά το επεισόδιο, που είχε ο μεγαλομέτοχος, Γιώργος Σπανός, με τον διαιτητή, Ιωάννη Δελφάκη και τον βοηθό του, Ευθύμιο Κουρέντα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Ατρόμητου αναμένεται να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί αύριο και η απόφαση αναμένεται την ίδια μέρα. Ο Ατρόμητος θα εξαντλήσει όλους τους τρόπους για να έχει τον κόσμο του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμόν 104/7-12-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και του Γεωργίου Σπανού κατά της υπ’ αριθμ. 237/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε