Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οριστικά χωρίς κόσμο το ΑΕΚ-ΟΦΗ την Κυριακή!

Η διοίκηση της “Ένωσης” δεν κατάφερε να εκδόσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και ενημέρωσε τον κόσμο να μην πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε εντός έδρας αναμέτρηση χωρίς την υποστήριξη των φίλων της, χωρίς να είναι τιμωρημένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι λόγω οφειλών στην Εφορία και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν κατάφερε να εκδόσει εισιτήρια για τον μεθαυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, ο οποίος βάσει του κανονισμού της Superleague θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου και ιδίως των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για το ότι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο και δεσμευόμαστε να ανταμείψουμε την υπομονή τους στα προσεχή παιχνίδια.

Κατανοούμε την απόλυτα δικαιολογημένη στεναχώρια των φιλάθλων αλλά επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί η ομάδα μας θα τιμωρηθεί και ενδέχεται να τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και η αδειοδότησή της από την UEFA.

Σαουδάραβας έδωσε τα 2 εκατ. ευρώ στον Ντέμη

Οικονομόπουλος και Γρυσμπολάκης αντιπρόεδροι

Η… μισή Πρέμιερ Λιγκ για Μανωλά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε