Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ορμπάιθ: Επιστρέφω στην Μπιλμπάο το καλοκαίρι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού προανήγγειλε την επιστροφή του στην Μπιλμπάο ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ψάχνονται στον Ολυμπιακό – Η φιέστα χάλασε, ο Βαλβέρδε φεύγει

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Onda Cero”, ο Ορμπάιθ εξέφρασε την ικανοποίηση του από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τόνισε ότι τον Ιούνιο θα επιστρέψει στην Ισπανία.

“Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο και τον Ιούνιο θα επιστρέψω στην Μπιλμπάο. Είναι πολύ καλές οι εμπειρίες μου από το ελληνικό πρωτάθλημα και πρόκειται για ένα ξεχωριστό περιβάλλον λόγω του φανατισμού με τον οποίο ζουν οι οπαδοί το ποδόσφαιρο.

Ο κόουτς είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος με κοινή λογική και δεν χρειάζεται να επιβληθεί για να προσεγγίσει τον άλλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι σημαίνει για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Για εκείνους η ομάδα τους είναι κάτι σαν θρησκεία.”

Όσον αφορά στον τρόπο που πανηγύρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ισπανός είπε: “Δεν ξέρω γιατί, αλλά ακόμη και οι Έλληνες τραγουδούσαν ‘campeones’. Σε μας που μιλάμε ισπανικά ακούστηκε πολύ οικείο αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα κλείνει εξαιρετικά τη σεζόν. Στόχος μας πλέον είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ.”

Φιέστα με… κηδεία! – Η Κέρκυρα “άλωσε” το Καραϊσκάκη

Έξαλλος ο Θεοδωρίδης: Πίκραναν 35.000 κόσμο, θέλουν και δηλώσεις;

Πρόστιμο και… γκάζια από Μαρινάκη

Όταν ο Ολυμπιακός είναι χαλαρός (VIDEO)!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε