Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Όρθια” με 8 η Βέροια – Ρεσιτάλ αστοχίας για Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ισπανό γκολκίπερ Γιόναθαν Λόπεθ, η Βέροια άντεξε στη Λιβαδειά για την τρίτη αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, αποσπώντας ισοπαλία 0-0 από τον καταιγιστικό αλλά άστοχο Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με οκτώ παίκτες.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Πολύ καλύτερος ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο, αφού ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες και έφτασε δυο φορές μία ανάσα πριν το γκολ. Αντίθετα η Βέροια ήταν… τραγική και έδειξε πως πρέπει να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου. Με το… καλημέρα (2′) οι Βοιωτοί κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Τόμας ανέτρεψε τον Ναπολεόνι. Ο Ιταλός ανέλαβε ο ίδιος να το εκτελέσει, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε της Βέροιας.

Η δεύτερη σημαντική φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 36′, όταν ο Ναπολεόνι και πάλι βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή της Βέροιας, όμως το σουτ του εν κινήσει κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Λόπεθ, που ήταν εξαιρετικός.

Άξιο αναφοράς, πως στο πρώτο μέρος είχαμε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, κάτι που ανάγκασε το διαιτητή Κάκο να δείξει οκτώ κίτρινες κάρτες και να “κλείσει” το 45λεπτο στέλνοντας τον Σνάουτνερ στα αποδυτήρια και αφήνοντας την “βασίλισσα του Βορρά” με δέκα παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο.

Η Βέροια συνέχισε να αμύνεται μαζικά και στο δεύτερο μέρος χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει… υποψία ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο πολυπόθητο τέρμα, αλλά είτε η αστοχία τους, είτε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενος δεν τους το επέτρεψε.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (58′ Μαχαίρας), Γεωργίου (65′ Κουτσόπουλος), Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ναπολεόνι, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου 

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Λισγάρας, Μίλιεβιτς, Μπουντόπουλος, Κοτίτσας 

Βέροια (Καρύδας): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Τόμας, Καλογέρης, Σνάουτσνερ, Μπάρμπας, Καφές, Καλτσάς (85′ Καντιμοίρης), Ζε Βίτορ, Μπαργκάν (46′ Μπεσέρα), Ιωάννου 

Στον πάγκο: Έβερτον, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Βεργώνης, Τζημογιάννης, Γκιγέρμο 

Διαιτητές: Κάκος, Ακριβός, Μπάλτας 
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε