Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Όρθιος στη Τούμπα – Ο Ατρόμητος (ξανά)πλήγωσε τον Δώνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα κάκιστο ματς με ελάχιστες φάσεις, ο ΠΑΟΚ δεν είχε απάντηση στην μαζική Αναστόπουλου και ο Ατρόμητος έγινε η δεύτερη ομάδα που φεύγει με βαθμό από την Τούμπα (0-0).

Το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ ήθελε νίκη και καλή εμφάνιση για να διασκεδάσει την ήττα από την Καλλιθέα στο Κύπελλο, αλλά όσοι βρέθηκαν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής είδαν ένα από τα χειρότερα ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Αναστόπουλος παρέταξε τον Ατρόμητο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει τους διαδρόμου για την αντίπαλη περιοχή. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έκαναν 48 γεμίσματα έναντι μόλις 3 του Ατρομήτου αλλά κανένα από αυτά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Δύο μακρινά σουτ του Σουμπίνιο στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα από τον Σταφυλίδη στις καθυστερήσεις ήταν ότι καλύτερο παρουσίασαν οι δύο ομάδες με το 0-0 να δείχνει και την εικόνα του αγώνα.

Μετά τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος έγινε η δεύτερη ομάδα που έφυγε με βαθμό από την Τούμπα, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα ο Δώνης δεν κατάφερε για δεύτερη φορά φέτος (είχε χάσει στο Περιστέρι, στον πρώτο γύρο) να νικήσει την πρώην ομάδα του.

ΠΑΟΚ (Δώνης):
Γλύκος, Αποστολόπουλος (88′ Γιάννου), Λίνο, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ (46′ Γεωργιάδης), Σταφυλίδης, Σαλπιγγίδης, Λόρενς (72′ Πέλκας), Αθανασιάδης

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Επστάιν (90+’ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (86′ Λαζαρίδης), Σουμπίνιο (75′ Καραγκούνης), Κούτσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε