Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Οσανλίσπορ – Ολυμπιακός: Ο… γουρλής διαιτητής και το sold out

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η επιτροπή διαιτησίας της UEFA όρισε τους διαιτητές για τους αγώνες ρεβάνς της φάσης των “32” του Europa league. Sold out ανακοίνωσαν οι Τούρκοι για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Τον αγώνα της Πέμπτης στην Τουρκία, μεταξύ της Οσμανλίσπορ και του Ολυμπιακού, θα διευθύνει ο Ούγγρος διαιτητής, Ιστβαν Βαντ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ιστβαν Αλμπερτ, και Πέτερ Μπερετιάν και 4ος διαιτητής ο Λάζλο Βισοκάι.

Ο 38χρονος διεθνής ρέφερι έχει “σφυρίξει” άλλη μια φορά παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ήταν τη σεζόν 2011-12 στη φάση των “16” του Europa League, όταν οι Πειραιώτες είχαν νικήσει 1-0 εκτός έδρας τη Μέταλιστ.

Ο Βαντ ήταν διαιτητής και σε δύο νίκες του Παναθηναϊκού, στα πλέι οφ του Europa League( στο 4-1 επί της Μίντιλαντ και στο φετινό στο 3-0 επί της Μπρόντμπι, και τα δυο στην Αθήνα). Ακόμα, είχε “σφυρίξει” και την εκτός έδρας νίκη της Ελλάδας με την Εσθονία (2-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Θα είναι… καμίνι το “Οσμανλί Καλεσί”

Να αναφέρουμε πως οι φίλοι της Οσμανλίσπορ περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία της αναμέτρηση της Πέμπτης. Οι Τούρκοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League και γι αυτό εξάντλησαν τα εισιτήρια.

Έτσι, στο “Οσμανλί Καλεσί” θα βρεθούν περισσότεροι από 20.000 οπαδοί στις εξέδρες…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε