Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Όσο “ζει” ελπίζει – Παναθηναϊκός – Μάριμπορ (20.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί, έστω κι αν δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι “πράσινοι” μπορεί να έχουν μόλις 2 βαθμούς, από τις εντός έδρας ισοπαλίες με Τότεναμ και Λάτσιο, όμως εξακολουθούν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στους “32” του Europa League.

Για να συνεχίσουν και την άνοιξη στην Ευρώπη χρειάζονται δύο νίκες, στο σημερινό ματς και σε αυτό της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Τότεναμ στην Αγγλία, αρκεί να μην έχουν κερδίσει οι “πετεινοί” στο Ολίμπικο.

Η πρόκριση φαντάζει με μακρινό όνειρο, όμως ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει πολλά από τον αγώνα κόντρα στην Μάριμπορ.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει την ψυχολογία στο “πράσινο” στρατόπεδο και αν έρθει άλλη μία επί των Σλοβένων τότε θα έχει ανατραπεί, οριστικά, το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

Ο Ρότσα που έχει συμμετάσχει σε όλα τα ευρωπαϊκά κύπελλα θα δώσει το πρώτο του ματς στο Europa League. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χριστοδουλόπουλο και αναμένεται να παρατάξει τους: Καρνέζη, Μαρίνο, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρία, Κουίνσι, Πετρόπουλο.

Εκτός έμειναν οι Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σο, Ταμπάκης, Καπίνο, Μπαρμπαρούσης, Μαρινάκης, Κουσίδης, Δώνης και Χριστοδουλόπουλος.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

10ος όμιλος

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

20.00 Παναθηναϊκός-Μάριμπορ
20.00 Λάτσιο-Τότεναμ

Βαθμολογία

1) Λάτσιο 8 (5-1)
2) Τότεναμ 6 (5-3)
3) Μάριμπορ 4 (5-5)
4) Παναθηναϊκός 2 (5-6)

Η τελευταία αγωνιστική – Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

22.05 Τότεναμ-Παναθηναϊκός
22.05 Μάριμπορ-Λάτσιο

Χωρίς Χριστοδουλόπουλο με Μάριμπορ ο Παναθηναϊκός

Ρότσα: Ενωμένοι για να έρθουν καλύτερες μέρες!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Στηρίξτε την ομάδα αλλά προσέξτε

Σιμάο: Μακάρι να γυρίσω στον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε