Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Όταν μιλάει ο “βασιλιάς” – Στον τελικό οι Χιτς

ΦΩΤΟ REUTERS
Οι Σικάγο Μπουλς ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το ματς και έφτασαν μια “ανάσα” από τη νίκη μέσα στο Μαϊάμι, όμως ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε διαφορετική άποψη δίνοντας στους Χιτς τον τίτλο της Ανατολής και περιμένει το Ντάλας.

Οι Μπουλς έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 11 πόντους λίγα λεπτά πριν το φινάλε, όμως η ομάδα του Μαϊάμι με ηγέτη τον Λεμπρον Τζέιμς έφερε τα πάνω κάτω και προκρίθηκε στον τελικό του ΝΒΑ, φέρνοντας την σειρά στο 4-1.
 
Ο “βασιλιάς” πέτυχε 28 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή του στις τελευταίες κρίσιμες φάσεις. Άξιος συμπαραστάτης του Λεμπρόν Τζέιμς για τους πρωταθλητές της Ανατολής στάθηκε ο Κρις Μπος που τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 21 πόντους σημείωσε ο Ντουέιν Ουέιντ ο οποίος όμως είχε και 9 λάθη.
 
Πλέον, οι πρωταθλητές της ανατολικής περιφέρειας θα αντιμετωπίσουν τους Ντάλας Μάβερικς με πλεονέκτημα έδρας στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ. Πρόκειται για επανάληψη της αντίστοιχης φάσης των play off του 2006. O πρώτος αγώνας θα γίνει στο Μαϊάμι τα ξημερώματα της Τετάρτης (01/06).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε