Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Όταν τα βάζεις με τους ισχυρούς, δεν βγαίνεις χαμένος”!

“Όταν τα βάζεις με τους ισχυρούς, δεν βγαίνεις χαμένος”!

 Ο ήρωας του ΑΠΟΕΛ στην διαδικασία των πέναλτι, Διονύσης Χιώτης, εξέφρασε την ευτυχία του μετά από τη λήξη του αγώνα με τη Λιόν, ενώ έστειλε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα: “…Θέλω να πω στους Ελλαδίτες, γιατί όλοι είμαστε Έλληνες, πως με όλα αυτά που τραβάνε πρέπει να τα βάλουν με τα μεγαθήρια, δεν πάει άλλο”.

 Ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε πως πίστευε στην πρόκριση και ήταν σίγουρος πως θα έπιανε, τουλάχιστον, ένα πέναλτι, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο πρωταθλητής Κύπρου στη διοργάνωση.

“Το όνειρο έγινε πραγματικότητα αυτό φάνηκε και σήμερα. Το πιστεύαμε, ήμασταν ψύχραιμοι και δεν φοβηθήκαμε σε καμία φάση του ματς. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, το πίστευα πως θα προκριθούμε και το καταφέραμε. Δεν ξέρουμε που θα φτάσουμε, το έχω πει και θα το ξαναπώ, αυτή η ομάδα μπορεί…”, τόνισε αρχικά ο Χιώτης.

Ο διεθνής πορτιέρο στάθηκε στα νούμερα και τα μπάτζετ των ελληνικών ομάδων, αλλά και των αντιπάλων στο Τσάμπιονς Λιγκ: “Δεν μας απασχολούν τα νούμερα, στο ποδόσφαιρο δεν παίζει μπάλα το μπάτζετ, αλλά η ψυχή, το ταλέντο, η διάθεση, εδώ το ευχαριστιόμαστε…”.

Ο Χιώτης έστειλε και το δικό του μήνυμα σε όλη την Ελλάδα: “Θέλω να πω στους Ελλαδίτες, γιατί όλοι είμαστε Έλληνες, πως με όλα αυτά που τραβάνε πρέπει να τα βάλουν με τα μεγαθήρια, δεν πάει άλλο…Δεν είσαι χαμένος, ο αδύνατος μπορεί να κερδίζει τα μεγαθήρια”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε