Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Όχι” Παπαδόπουλου σε Ζαγοράκη

“Όχι” Παπαδόπουλου σε Ζαγοράκη
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.04.2011 | 19:49
Πρώτη δημοσίευση: 21.04.2011 | 19:49

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ να αναλάβει την οικονομική διαχείριση του συλλόγου, μετά τη δεύτερη συνάντηση που είχαν.

Δεν προέκυψε συμφωνία μεταξύ Ζαγοράκη και Παπαδόπουλου προκειμένου ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ να αναλάβει την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ, μετά και τη δεύτερη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες.
 
Με γραπτή δήλωση που εξέδωσε, μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε τους λόγους της άρνησής του.
 
Αναλυτικά: “Πριν από μερικές ημέρες σε συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρο Ζαγοράκη μου έγινε η πρόταση να αναλάβω εκ νέου την οικονομική διαχείριση της αγαπημένης ομάδας μας. Στην συζήτηση που επακολούθησε επιφυλάχτηκα να απαντήσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Στην σημερινή μας συνάντηση εξήγησα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ότι με τιμά η πρότασή του, ωστόσο δεν έχουν πάψει να υφίστανται οι λόγοι αποχώρησής μου από την διοίκηση της ΠΑΕ. Άλλωστε η συμμετοχή μου τόσο στο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ καθώς και στην επιτροπή διαφάνειας η οποία έχει συσταθεί μετά από την απόφαση της ΓΣ του ερασιτέχνη δεν μου επιτρέπουν επί του - παρόντος - καμία περαιτέρω ενασχόληση.
 
Με εκτίμηση
 
Ιωάννης Παπαδόπουλος”.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο