Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Όχι στον φανατισμό, ναι στην πρόκριση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Μάκης Χάβος και Γιώργος Φωτάκης καταδίκασαν την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ και δήλωσαν έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι με την Ντιναμό.

“Ολοι οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι καταδικάζουν τα γεγονότα. Εμείς που ζούμε από το ποδόσφαιρο θα πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Αλλωστε το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο”, τόνισε ο τεχνικός του “Δικέφαλου” κι όταν ρωτήθηκε εκ νέου από τους Ελληνες εκπροσώπους των ΜΜΕ, συνέχισε: “Εγώ δεν ρίχνω ευθύνη στη Ντιναμό. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Εμείς πάντως τους Κροάτες τους φιλοξενήσαμε με τον καλύτερο τρόπο”.
 
Ο Χάβος ρωτήθηκε για την 11άδα του αγώνα, αλλά αρνήθηκε να πει το παραμικρό. “Εχω καταλήξει, αλλά θα το δείτε αύριο”, ενώ παραδέχτηκε πως υπολογίζει κανονικά στον Γκαρσία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως η ομάδα του παίζει παντού και πάντα για τη νίκη, ενώ έχει ενδιαφέρον ένας έντονος διάλογος με Κροάτη δημοσιογράφο, ο οποίος απαίτησε να μάθει γιατί δεν παίζει ο Κρέσιτς, αναφέροντας μάλιστα πως στην Κροατία φημολογείται πως δεν είναι στην 11άδα επειδή είναι κροατικής καταγωγής!
 
“Δεν ισχύει κάτι τέτοιο” του απάντησε ο Χάβος για να συνεχιστεί ο διάλογος με τον Κροάτη να επιμένει και τον Χάβο να απαντά σε πιο έντονο ύφος “σας κάνω χάρη που σας απαντώ. Ξέχασα να σας πάρω τηλέφωνο για να μου πείτε ποιος θα παίξει”.
 
Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν των οπαδών αλλά και για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ντιναμό.
 
“Ενημερωθήκαμε μια ώρα πριν. Είναι ένα περιστατικό που δεν τιμά τη διοργάνωση, αλλά και τις ομάδες που συμμετέχουν”, τόνισε αρχικά ο Φωτάκης, ενώ, ερωτηθείς για τις δυσκολίες που παρουσιάζει η “καυτή” έδρα του Ζάγκρεμπ, είπε: “Είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Αλλωστε έχουμε παίξει και σε άλλες δύσκολες έδρες. Για την κατάσταση του γηπέδου και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται έχουμε ενημερωθεί από τον Σαλπιγγίδη”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε