Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Όχι” της Superleague στην αυστηριοποίηση των ποινών

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Την αντίθεση της στις προτάσεις της Πολιτείας για την βία εξέφρασε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που ετοιμάζεται να καταθέσεις τις δικές της προτάσεις προς τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League το απόγευμα της Τρίτης (17/05) μετά το τέλος του ΔΣ έχει ως εξής:

“Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Super League συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

 
1. Συζητήθηκε σειρά προτάσεων επί τροποποιήσεων κανονιστικών κειμένων αρμοδιότητας ΕΠΟ (ΚΑΠ, ΚΙΜ, Κανονισμός Αδειοδότησης), οι οποίες θα προταθούν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ κατά την επόμενη συνεδρίασή του.

 
2. Τονίστηκε η πάγια θέση της διοργανώτριας Αρχής περί συνολικής αντιμετώπισης των φαινομένων βίας και διευκρινίστηκε ότι η μέθοδος της μονομερούς αυστηροποίησης των ποινών προς τις ΠΑΕ δε λύνει από μόνη της το πρόβλημα, αν δε συνοδευτεί από τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Πολιτεία, ΕΛ.ΑΣ, Δικαιοσύνη) και την τιμωρία των φυσικών αυτουργών των επεισοδίων. Επιπροσθέτως, αποφασίστηκε η κατάρτιση και η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων προς τις αρμόδιες αρχές.

 
 3. Αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του ποδοσφαιριστή της SKODA Ξάνθη Ο. Αντεφέμι, από τη Super League.

 
4. Στην επικείμενη Γ.Σ. της ΕΠΟ, τη Super League θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος του Δ.Σ. και σε περίπτωση κωλύματός του, ο αναπληρωτής πρόεδρος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε