Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Όχι” του Ολυμπιακού στη Φενέρμπαχτσε για Ντουρμάζ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα ήθελε τον Σουηδό μέσο στην τουρκική ομάδα, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Σύμφωνα με τη σουηδική «Aftonbladet», η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση ύψους 2,9 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ, με τους Πειραιώτες να την απορρίπτουν και τον Σουηδό μέσο να δηλώνει πως θέλει να μείνει στο λιμάνι.

“Νιώθω, αληθινά καλά στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι υπήρχε προσφορά, και ήταν από μεγάλες ομάδες. Ακούγεται κολακευτικό, αλλά παίζω ήδη σε μία μεγάλη ομάδα και τώρα έχω ξεκινήσει παίζοντας στα πρώτα δύο ματς. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να επενδύσει πάνω μου. Ήταν διαφορετικά, το χειμώνα. Τότε, ήμουν έτοιμος να φύγω. Είναι καλό να υπάρχουν ομάδες ενδιαφερόμενες, αλλά αποδέχομαι ότι ο Ολυμπιακός λέει όχι. Μου αρέσει εδώ”, δήλωσε ο Ντουρμάζ, με τον  μάνατζερ του, Μάρτιν Νταλίν, να επιβεβαιώνει την ύπαρξη της πρότασης και την απόρριψη της, τονίζοντας: “Δεν θέλω να πω για ομάδες αλλά, ναι έγινε, ο Ολυμπιακός είπε όχι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε