Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ουρτάδο: Όλη η Ελλάδα είναι Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εντυπωσιασμένος από τα όσα συνάντησε στην ομάδα του Πειραιά εμφανίστηκε σε μέσα της πατρίδας του ο Μόισες Ουρτάδο.

Ο Ισπανός χαφ σε συνέντευξη του στο “COM RADIO” αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει στον Πειραιά, στα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν και την κόντρα που είχε με τον τέως προπονητή του, Μαουρίσιο Ποκετίνο.
 
Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλά οργανωμένος και διαθέτει χιλιάδες πιστούς οπαδούς. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως σχεδόν όλοι εδώ είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού”, δήλωσε αρχικά ο Ουρτάδο.

Όσοι για την απόφασή του να φύγει από την Ισπανία για λογαριασμό του Ολυμπιακού:
Η αλήθεια είναι πως μου πήρε κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να πάρω την οριστική απόφαση να μετακομίσω στην Ελλάδα. Προσωπικά, θα ήθελα να πάρω σύνταξη παίζοντας ποδόσφαιρο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τερματίσω την καριέρα μου στην Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός, όμως, μου έκανε μία πραγματικά πολύ καλή πρόταση και μου προσέφερε μία νέα περιπέτεια την οποία ήθελα να ζήσω, καθώς είχα στο μυαλό μου, αν μου δινόταν η ευκαιρία, να αγωνιστώ κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Με ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και αφού αξιολόγησα τα υπέρ και τα κατά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα”.

Για τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν την περσινή σεζόν στην Εσπανιόλ: “Τα τελευταία χρόνια, έχω πέντε σερί σεζόν στις οποίες παίζω πάνω από 30 αγώνες. Είναι γεγονός ότι είχα κάποια στιγμή προβλήματα προς το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, όμως, δεν είναι κάτι που θα με επηρεάσει αγωνιστικά, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου”.

Αναφορικά με την κόντρα του με τον προπονητή της Εσπανιόλ, Μαουρίσιο Ποκετίνο:
Είχε χαθεί, πλέον, η επικοινωνία μεταξύ μας, δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά προσωπικά δεν έδωσα μεγάλη σημασία σε αυτό. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να κοιτάζω τη δουλειά μου. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις ομάδες. Προσωπικά, είμαι πολύ ευτυχισμένος για όσα έζησα όλα αυτά τα χρόνια στην Εσπανιόλ και ευχαριστώ για όλα τους ανθρώπους και τον κόσμο της πρώην ομάδας μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε