Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ούτε γκολ… – Έχασε ξανά χωρίς να σκοράρει ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά τον Απόλλων Λεμεσού και η Ανόρθωση επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0) του ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση στην Κύπρο. Κακή εμφάνιση, με αρκετά όμως ελαφρυντικά  για τον δικέφαλο του βορρά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός αμυντικά αντιμετωπίζοντας με ευκολία τις επιθέσεις της Ανόρθωσης αλλά πλήρωσε και πάλι την αδυναμία του στον αέρα. Στο 39′, ο θετικότατος δεξιός μπακ Τζανίσιο βρέθηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή του Γλύκου, έπειτα από κόρνερ του Βουτσίτσεβιτς, και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του “δικεφάλου”.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι απείλησε μόνο στο 28΄και το 35΄με τον Βιεϊρίνια, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της έπεσε ακόμα περισσότερο με την Ανόρθωση να έχει υπέρ της την κατοχή της μπάλας με συντριπτικά ποσοστά
 

Από την άλλη, οι δικαιολογίες για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ είναι αρκετές. Οι πολλές απουσίες, η αφόρητη ζέστη, η κούραση και η χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παικτών έπαιξαν το ρόλο τους για να παρουσιαστεί κατώτερος των περιστάσεων.
 
Οι συνθέσεις:
Ανόρθωση: Στακόβιακ (75′ Κωνσταντίνου), Τζανίσιο, Λεϊβακαμπέσι, Τόμασιτς, Σπρόκελ ((46′ Ανγκέλοφ Σ.), Λαμπάν (82′ Θεοδώρου), Κόζιν , Ρονκάτο (65′ Ρέζεκ), Λαβόρδε, Βουτσίτσεβιτς, Ανγκέλοφ Ε.
 
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (57′ Ζουλιάν), Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μαλεζάς (65′ Σαβίνι), Π. Γκαρσία (42′ Σκέμπης), Αρίας (57′ Ρομπέρ), Τσουκαλάς (90′ Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (57′ Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (57′ Κουρδάκης), Αθανασιάδης (57′ Έτο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε