Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ούτε ο Κόκε, ούτε η Σίτι χάλασαν τη γιορτή του Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι κίτρινοι βρήκαν μπροστά τους ένα απρόσμενο εμπόδιο παραμονές του μεγάλου ματς με τη Σίτι, αλλά δεν “μάσησαν”. Με τη βοήθεια του κόσμου τους διατήρησαν το αήττητο στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα πάνε στο Μάντσεστερ για το θαύμα.

Δεν περνάει κανείς! – Ο Άρης σταμάτησε και την Μάντσεστερ Σίτι

Το “κάστρο” των κίτρινων δεν έπεσε ούτε από την πάμπλουτη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε για καταπληκτική εμφάνιση των παικτών του την ώρα που ο Μαντσίνι έκανε λόγο για ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης της ομάδας του.

Ο Άρης έπαιξε για να κρατήσει το μηδέν, τα κατάφερε και πλέον θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο Σίτι οφ Μάντσεστερ να παίξει τα ρέστα του. Το έργο του δεν θα είνι εύκολο αλλά ο φετινός Άρης έχει δείξει ότι είναι ικανός για όλα.

Το αρνητικό για τους κίτρινους ήταν τα όσα έγιναν με τον Σέρχιο Κόκε την παραμονή του αγώνα. Ο ισπανός ενημερώθηκε ότι θα ήταν εκτός ενδεκάδας και άμεσα έφυγε από το ξενοδοχείο. Ο παίκτης θα κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση για να δώσει εξηγήσεις.

Ο Κόκε ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του σε εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Άρη και τόνισε ότι είναι έτοιμος να ακούσει την τιμωρία του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε