Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ούτε ο Λίνεν – Μεγάλη διαφορά στο οικονομικό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε σήριαλ δίχως τέλος έχει μετατραπεί η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βλάχου στην ΑΕΚ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Λίνεν θα αναλάβει τις τύχες της Ένωσης, ο Δημητρέλος ενημέρωσε ότι ο Γερμανός ανέβασε τις απαιτήσεις του και η συμφωνία δεν προχωράει.

Μετά τους Δέλλα, Αναστασιάδη και Κονσεϊσάο, ήταν η σειρά του Λίνεν. Η ΑΕκ ψάχνει το νέο της προπονητή αλλά οι υποθέσεις που κυνηγάει δεν προχωράνε για διάφορους λόγους.

Ο Δέλλας είπε “όχι” διότι θεώρησε ότι για το καλό της Ένωσης έπρεπε να αποκτηθεί ένας πιο έμπειρος τεχνικός. Ο πνευματικός του Αναστασιάδη έκλεισε την πόρτα, ενώ η Ολιανένσε ζήτησε πολλά χρήματα (για τα δεδομένα της Ένωσης) ώστε να αφήσει ελεύθερο τον Κονσεϊσάο.

Οι άνθρωποι της ομάδας στράφηκαν στον Έβαντ Λίνεν. Μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης οι συζητήσεις ήταν σε πολύ καλό δρόμο αλλά το πρωί τα δεδομένα άλλαξαν.

Όπως ενημέρωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο Γερμανός ζήτησε 200.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και άλλα 400.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν, ποσά που δεν μπορεί ούτε καν να τα πλησιάσει η ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε