Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ούτε τα προσχήματα; – Του έκλεισε το μάτι στο 1-7! (VIDEO)

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα και οι αντιδράσεις για την… περίεργη νίκη της Λιόν στο Ζάγκρεμπ με 1-7, η οποία της εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η κάμερα έπιασε παίκτη της Ντιναμό κλείνει το μάτι στους αντιπάλους του και να τους δίνει τη μπάλα για να γίνει η σέντρα!

Συγκεκριμένα μετά το 5ο γκολ ο αμυντικός της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ντόμαγκοχ Βίντα, έκλεισε έκλεισε το μάτι στους αντιπάλους του, παραχωρώντας τους την μπάλα για να την τοποθετήσουν γρήγορα στη σέντρα. Η κάμερα έπιασε το συγκεκριμένο συμβάν και μέσα στο γενικότερο κλίμα αμφισβήτησης για τις προκρίσεις των γαλλικών ομάδων, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.


Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, πως η Λιόν πριν το βράδυ της Τετάρτης είχε πετύχει όλα και όλα δύο γκολ μέχρι τώρα στην φάση των ομίλων, στο 2-0 επί της Ντιναμό στην Γαλλία.
 
Να σημειωθεί πως η Λιόν που προκρίθηκε στην διαφορά τερμάτων, πριν την τελευταία αγωνιστική ήταν στο -6 (γκολ) σε σχέση με τον Άγιαξ, ο οποίος πάντως αν έπαιρνε έναν βαθμό κόντρα στην Ρεάλ θα ήταν αυτός στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απολύθηκε ο προπονητής της Ντιναμό!

Ντε Μπουρ: Να ξεκινήσει έρευνα η Ουέφα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε