Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ουζουνίδης: «Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στην ομάδα»

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μια μέρα μετά την ήττα από την Θέλτα και τις αλλαγές που αναμένονται στα αποδυτήρια o προπονητής των «πρασίνων», Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε το προφανές. Οτι δηλαδή ότι κάτι δε γίνεται σωστά στον Παναθηναϊκό.

Ο 48χρονος κόουτς μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA και τόνισε ότι θέλει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς η ομάδα του. 

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να «σηκώσει κεφάλι» είπε: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει να νικήσει εδώ και 4 χρόνια στην Ευρώπη σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Σημαίνει ότι κάτι γίνεται λάθος. Δε μπορώ να ξέρω τι πήγαινε στραβά, διότι δεν ήμουν στην ομάδα. Σαφώς και δεν είναι κάτι που τιμά όλους όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα».

Τόνισε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ομάδα: «Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει διαφορετικά και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά επίπεδα, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν», συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο: «Στις λίγες ημέρες που είμαι έχω δει κάποια πράγματα. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα κάνουμε. Είναι πράγματα που πρέπει να μένουν μέσα στην ομάδα και να μη βγαίνουν προς τα έξω. Το βέβαιο είναι πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε