Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Π. Γιαννακόπουλος: Οριστική η απόφαση αποχώρησης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ ξεκαθάρισε ότι η απόφαση της οικογένειάς του να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας είναι οριστική.

Διαμαντίδης, Σπανούλης και Μπατίστ στο Top 10

Ο πρόεδρος της “πράσινης” ΚΑΕ ρωτήθηκε ακόμα και για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν θέλησε να ασχοληθεί, ενώ-σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του αδερφού του Θανάση- είπε πως οι δυο τους θα είναι παρόντες στην επόμενη μέρα του “τριφυλλιού” όταν τους χρειαστεί.

Τέλος, εξέφρασε και την θέληση του για κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ”:

“Η απόφαση να φύγουμε από τον Παναθηναϊκό είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο καθώς έχουμε κουραστεί τόσα πολλά χρόνια. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το μυαλό μας στην ομάδα και θα πρέπει να γίνει η αλλαγή. Έχουμε ταυτιστεί με τον κόσμο και θέλουμε να είναι πάντα ο σύλλογος στην κορυφή”.

Για το Φάιναλ Φορ της Πόλης: “Θέλουμε να κατακτήσουμε και το 7ο ευρωπαϊκό τίτλο. Θέλω να ζητήσω από τους φίλους μας που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το Φάιναλ Φορ να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους”.

Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: “Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα θέματα που έχει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός”

Για την πρωτοβουλία του Θανάση Γιαννακόπουλου να φέρει στο ίδιο τραπέζι Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο: “Θα είμαστε παρόντες όταν μας χρειαστεί η ομάδα του Παναθηναϊκού και στην επόμενη μέρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε