Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Π. Γιαννακόπουλος: Θα βάλω λεφτά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, εξέφρασε την πίστη του για την παραμονή του Σισέ, ενώ απέφυγε να μιλήσει για τον Μαρινάκη.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξή του Π. Γιαννακόπουλο στην εφημερίδα «Άποψη»:

Πώς κρίνετε την κίνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να συγκαλέσει Δ.Σ.; Θα είστε παρών στη συνεδρίαση;

«Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σκέφτηκε την παροιμία για τον λαό που λέει ότι “πριν πεινάσει μαγειρεύει”. Σωστή σκέψη. Πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τη νέα σεζόν, στην οποία πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε. Θα είμαι παρών και όλοι πρέπει να είμαστε εκεί».

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος όμως δεν θα είναι παρών.

«Σεβαστή η απόφασή του. Στη δημοκρατία, όλες οι απόψεις και οι αποφάσεις του καθενός πρέπει να γίνονται αποδεκτές. Βέβαια, θα ήταν καλό να είμαστε όλοι στο Δ.Σ., που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Παναθηναϊκού».

Ο Νικόλας Πατέρας επεσήμανε ότι θέλει να είναι παρών στο Δ.Σ…

«Δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό για τον κ. Πατέρα. Το θέμα είναι να είμαστε όλοι εκεί για να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το καλό της ομάδας. Δεν πρέπει να επαναληφθεί η φετινή χρονιά και την επόμενη».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να βάλει τα λεφτά που ορίζονται από το ποσοστό του, καλώντας και τους υπόλοιπους μετόχους να τον ακολουθήσουν. Εσείς τι σκέφτεστε να πράξετε;

«Έχω την πρόθεση να βάλω το χέρι την τσέπη. Αρχικά θα πρέπει να δω τις παραμέτρους και το ποσό που θα μου ζητηθεί να βάλω και, στη συνέχεια θα πάρω την απόφασή μου. Είμαι θετικός ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα να είναι έτοιμη την επόμενη σεζόν. Αυτό πρέπει να είναι το σκεπτικό όλων μας».

Ποια ήταν τα λάθη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που όπως φάνηκε, στοίχησαν την απώλεια του πρωταθλήματος;

«Τη συγκεκριμένη ερώτηση θα ήταν καλό να την κάνετε στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτοί είναι πιο ενήμεροι για το θέμα και θα μπορούν να σας απαντήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια. Εγώ δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο παραπάνω σχόλιο για αυτό το θέμα».

Θεωρείτε ότι πρέπει να παραμείνει στην ομάδα ο Φερέιρα;

«Πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής και έχει να δείξει πολλά ακόμα στην ομάδα. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει ο Παναθηναϊκός προπονητή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Καλό θα ήταν να παραμείνει ο Πορτογάλος και του χρόνου».

Το μέλλον του Σισέ;

«Είχε πει πως θέλει να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι δεν θα το κάνει πράξη. Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και νομίζω ότι έχει θέση στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν».

Πώς σχολιάζετε όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Καταδικάζω κάθε μορφής επεισόδια. Ήταν απαράδεκτα και δεν πρέπει να ξανασυμβούν. Οι χαμένοι απ’ αυτά τα γεγονότα ήταν το ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη».

Πώς κρίνετε τη στάση της διοίκησης του Παναθηναϊκού μετά τα γεγονότα στο Φάληρο;

«Πιστεύω ότι έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις για να οχυρωθεί το συμφέρον του Παναθηναϊκού, το πρεστίζ και η εικόνα της ομάδας».

Πώς σχολιάζετε την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο;

«Δεν θα ήθελα να κάνω σχόλιο. Είναι γεγονός ότι κατάφερε και πήρε το πρωτάθλημα. Εμένα με νοιάζει πως θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις επιτυχίες».

Πιστεύετε ότι στον ημιτελικό του Final Four της Βαρκελώνης, θα έχουμε μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για ημιτελικούς. Πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει το “παρών” στο Final Four της Βαρκελώνης και τον Μάιο».

Και ένα σχόλιο για την αναβολή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

«Αυτά είναι γεγονότα που δεν είναι καλό να συμβαίνουν. Η αναβολή του τελικού ήταν μια αρνητική εξέλιξη. Εμείς ακολουθήσαμε την απόφαση της Πολιτείας. Το θέμα είναι, όταν γίνει ο τελικός, να γίνει ένα καλό ματς, σε φίλαθλη ατμόσφαιρα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε