Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Π.Γκαρσία: “Αν δεν παίζω…θα φύγω”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Όπου υπάρχει καπνός…υπάρχει και φωτιά”…και όπως φαίνεται αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Ουρουγουανού του ΠΑΟΚ. “Σύννεφα” στη σχέση του με Μάριο Μπερέτα.

Η προχθεσινή αποχώρηση του από τον πάγκο του “Δικεφάλου του Βορρά”, πριν από το φιλικό με τη Νυρεμβέργη, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει τη θέση του, σε συνέντευξη στην εφημερίδα “Εξέδρα”.

“Οι σκέψεις σου όταν επιστρέφεις από μια προετοιμασία, είναι να εύχεσαι να πάνε όλα καλά και να έχεις τη θέληση να παίξεις. Είμαι παίκτης που του αρέσει να αγωνίζεται. Αν καταλήξει σε κάποιον άλλον που θα τον θεωρήσει καλύτερο και αν αισθανθώ ότι μπορεί να κάνω κακό στην ομάδα με την παρουσία μου, τότε θα κάνω το βήμα δεξιά και θα φύγω. Εγώ έχω τη θέληση, όμως στο ενδεχόμενο να μην μπορώ να αντεπεξέλθω θα φύγω μόνος μου. Εγώ κάνω αυτό που κάνω, επειδή λατρεύω το ποδόσφαιρο. Αν χάσω τη χαρά του αθλήματος δεν θα έχω λόγω να συνεχίσω”, δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο 33χρονος είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή, από το να αλλάξει την εικόνα του, προκειμένου να είναι έτοιμος για τους αγώνες με τον Αγιαξ: “Παίζουμε μια σειρά αγώνων πολύ κρίσιμων και το τι θα καταφέρουμε είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και τον κόσμο μας. Το ότι πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα είναι ένας γεγονός, όμως από την άλλη δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσουμε την εικόνα των φιλικών σε ένα τέτοιο παιχνίδι”.

Τέλος, μίλησε και για το νέο προπονητή της ομάδας: “Σίγουρα η προπόνηση είναι διαφορετική, όμως η αλήθεια είναι ότι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση, αλλά και ο προπονητής το ίδιο. Είναι και για αυτόν μια νέα κατάσταση”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε