Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΕ ΑΕΚ: Καμία διαφωνία για το προπονητήριο

ΠΑΕ ΑΕΚ: Καμία διαφωνία για το προπονητήριο

Για νέα διαφωνία στο θέμα του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ κάνουν λόγο δημοσιεύματα. Ποιο το νέο επεισόδιο που “φούντωσε” την κόντρα. Διάψευση της ΠΑΕ.

Ανανεώσεις πριν τα πλέι-οφ

 

“Κανένα θέμα με το προπονητικό κέντρο και την σύμβασή του”, είναι η επίσημη θέση της ΑΕΚ, η οποία εκφράστηκε μέσω του Γραφείου Τύπου της. 

Η ΠΑΕ, έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία μεταξύ του Νίκου Νοτιά και του Πέτρου Παππά και δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά που είχαν αρχικά συμφωνηθεί. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να τοποθετηθεί αναλυτικά και ο Σταύρος Αδαμίδης, στην συνέντευξη Τύπου της επόμενης Δευτέρας.

Ο Νίκος Νοτιάς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να προκάλεσε “αναταράξεις” ανάμεσα στους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς εμφανίζεται αποφασισμένος να κρατήσει την κυριότητα του προπονητικού κέντρου της ομάδας, το οποίο κατασκευάζει ο ίδιος, για περισσότερα από 12 χρόνια, όπως είχε συμφωνηθεί αρχικά. Τα 12 χρόνια δεν είναι αρκετά για να αποσβεστεί το κόστος για την κατασκευή του, σύμφωνα με το Νίκο Νοτιά, ο οποίος φέρεται να ζητά να παραμείνει το προπονητικό κέντρο των Σπάτων στην κατοχή του για περισσότερα χρόνια, πριν περάσει στην ΑΕΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε