Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΕ Αιγάλεω: Απαράδεκτη απόφαση

ΠΑΕ Αιγάλεω: Απαράδεκτη απόφαση
Μόνο με χαμόγελα δεν είδαν την απόφαση στην ομάδα των δυτικών προαστίων, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.12.2009 | 19:59
Πρώτη δημοσίευση: 22.12.2009 | 19:59

Η απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΑΕ να δώσει τους βαθμούς στον Ολυμπιακό Βόλου προκάλεσε την επίσημη αντίδραση από το Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ αναφέρει:

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β’- Γ’ Εθνικής είναι προκλητικά εσφαλμένη και αντίθετη προς τη νομοθεσία που προστατεύει τη Δημόσια Υγεία. Ευτυχώς για τους παίκτες μας και –προφανώς– δυστυχώς για την Επιτροπή, στα περίπου 60 μέχρι σήμερα θύματα του ιού της νέας γρίπης δεν περιλαμβάνονται και στελέχη της ομάδας μας, ώστε να συγκινηθούν τα μέλη στην κατ’ ευφημισμό εξέταση των πραγματικών περιστατικών.

Είναι πλέον φανερό ότι νοοτροπίες και συμπεριφορές που έχουν επισημανθεί τα τελευταία χρόνια και αφορούν τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αποτελούν σημαντικό ρόλο άμεσης αντικατάστασής της, σύμφωνα και με απόφαση που έχει ληφθεί σε ανύποπτο χρόνο από το Δ.Σ. της Ένωσης.

Θεωρούμε την απόφαση απαράδεκτη, αντίθετη με τους κανονισμούς και την ισχύουσα νομοθεσία, και βεβαίως θα την προσβάλουμε ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Πέραν όμως των ενεργειών στον αθλητικό «δικαστικό» τομέα, δηλώνουμε ότι θα «ενημερώσουμε» και τις εισαγγελικές Αρχές που ήδη διεξάγουν έρευνα για τις παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τη δημόσια υγεία. Μέχρι στιγμής έχει καταθέσει ο αντ/δρος της ΠΑΕ Βίκτωρ Μητρόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Σπύρος Καλογιάννης και άλλοι εμπλεκόμενοι.

Το περιεχόμενο της απόφασης είναι χαρακτηριστικό, αν και πέρασαν είκοσι ημέρες από τότε που εκδικάστηκε, ότι δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, προφανώς γιατί η επιτροπή αντιμετώπιζε δυσκολίες να στοιχειοθετήσει ευθύνες της ΠΑΕ Αιγάλεω όταν σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα δεκάδες παιχνίδια είχαν αναβληθεί λόγω της γρίπης.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω δηλώνει υπερήφανη που προστάτεψε την υγεία των αθλητών της, γνωρίζοντας εκ προοιμίου τις κάθε μορφής πελατειακές σχέσεις παραγόντων, δικηγόρων και όχι μόνο.

Εκ της ΠΑΕ Αιγάλεω
”.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο