Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΕ Λάρισα: Όσο κι αν φωνάζει ο “κλέφτης”…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

“Μέτωπο” άνοιξε με τη δήλωση που έκανε την Κυριακή ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος. Η ΠΑΕ Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει λόγο για συστηματική και προκλητική προσπάθεια να αμαυρωθούν οι προσπάθειες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα:

“Διαπιστώσαμε ότι η ΑΕΛ αποτελεί, τελευταία, δημοφιλέστατη αναφορά σε δηλώσεις και σχόλια διαφόρων παραγόντων και «παραγόντων» του ποδοσφαίρου μας. Δικαιολογούμε εκείνους που η πίκρα της αποτυχίας τους οδηγεί σε ολισθήματα, αλλά όχι κι όσους συστηματικά και προκλητικά επιχειρούν να αμαυρώσουν τις αγωνιστικές επενδύσεις και την τιτάνια προσπάθεια που κάναμε ομάδα και κόσμος για να εξασφαλίσουμε τη δίκαιη σωτηρία της. Γι’ αυτό και θεωρούμε πως είναι πλέον η ώρα, απευθυνόμενοι στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, να πούμε τα εξής:

Α) Ως εδώ και μη παρέκει, με τους «περίεργους» παράγοντες και τις… περίεργες συνήθειές τους. Όσο και να φωνάζει ο «κλέφτης» δεν είναι δυνατόν να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Δυστυχώς γι’ αυτόν, εκτός από παρόν και μέλλον, υπάρχει κι ένα παρελθόν που συνιστά πλέον ακραίας μορφής θράσος κάθε προσπάθειά του να στρέψει την προσοχή μακριά από τον βίο και την πολιτεία του. Παρακαλούμε, λοιπόν, να ‘ναι αυτή η τελευταία φορά που έπιασε την ΑΕΛ στο στόμα του.

Β) Το προηγούμενο μήνυμα ισχύει εξίσου και για τον έμμισθο γενικό διευθυντή της ομάδας του, ο οποίος με την προηγούμενη ιδιότητά του και κατά δήλωσή του, είχε «μεταφυσικές ανησυχίες» κάθε φορά που καλούνταν να απονείμει δικαιοσύνη έναντι της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να την αδικεί. Πόσο μάλλον όταν «μεταφυσικά φαινόμενα» τον καταλάμβαναν ακόμη και σε αγώνες της ομάδας μας με την ομάδα που σήμερα υπηρετεί!

Γ) Η ευρεία νίκη στη Ν. Σμύρνη – όπου μας αρκούσε η ισοπαλία χωρίς να μας καταδικάζει η ήττα – θα μπορούσε να ‘ναι και ευρύτερη, δημιουργώντας στον αντίπαλο ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα απ’ όσα δεδομένα του δημιούργησε. Αποτέλεσε, δε, τη συνέχεια των εμφανίσεων κόντρα σε ΑΕΚ, Εργοτέλη, Καβάλα και ΠΑΟΚ, όπου επίσης είχαμε τα ανάλογα αποτελέσματα, χειροκροτούμενοι από το σύνολο του κόσμου για το επίπεδο της απόδοσής μας. Δεν επιτρέπουμε, λοιπόν, σε κανέναν να θέτει υπό αμφισβήτηση την άξια προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας.

Δ) Όσο για την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής, μας λύπησε γιατί μας στέρησε τη χαρά της διεύρυνσης ενός επιτυχημένου σερί και της κατάκτησης της προσοδοφόρου 6ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Η εξέλιξη ωστόσο του αγώνα δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας των έντιμων προθέσεών μας, έναντι της ιστορίας της ΑΕΛ και των ίδιων των συνειδήσεών μας.

Οι φίλαθλοί μας να ‘ναι βέβαιοι πως δεν θα πάψουμε ούτε στιγμή να υπηρετούμε με συνέπεια και ήθος το μεγαλείο της ομάδας μας, η οποία είναι καταδικασμένη να γράψει μαζί τους νέες σελίδες δόξας, μπαίνοντας με το καλό, το συντομότερο δυνατό, στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδό της”.

Η απίστευτη δήλωση του κ.Πανόπουλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε