Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΕ ΠΑΟ: “Στηρίξτε την ομάδα, αλλά με προσοχή”

Μια τέτοια εικόνα, με βεγγαλικά, δεν θα είναι αποδεκτή από την UEFA, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι “πράσινοι” κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να προστατεύσει την ομάδα, υποστηρίζοντας την σε αυστηρά φίλαθλα πλάισια, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ρούμπιν Καζάν, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει τον κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας, σε περίπτωση που ξεφύγουν από την “επιτρεπτή” συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Rubin Kazan, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, επανενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγκαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.

Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική και οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας. Η συμπεριφορά όλων στον πρόσφατο αγώνα με την Κοπεγχάγη υπήρξε υποδειγματική και πρέπει να αποτελέσει οδηγό για όλους τους επόμενους αγώνες αρχής γενομένης από αύριο.

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα μας και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε