Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ανεύθυνος ο ορισμός του Σπάθα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ορισμό του Σπάθα και έκκληση για κόσμια συμπεριφορά των φίλων του “Δικεφάλου” στην Βέροια

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο ανεύθυνος ορισμός από την ΚΕΔ του διαιτητή Ηλία Σπάθα στον αγώνα Βέροια – Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Η ΚΕΔ οφείλει επιτέλους να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στον Π.Α.Ο.Κ. και στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε για τη δημιουργία μιας πραγματικά πανίσχυρης σε όλα τα επίπεδα ομάδας.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έκανε αυτό που όφειλε να κάνει απέναντι στα θεσμικά όργανα για το συγκεκριμένο θέμα. Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ζητάμε από τους φιλάθλους μας, που θα βρεθούν την Κυριακή στη Βέροια, να προστατεύσουν την ομάδα.

Πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι στο νέο δρόμο που χαράζουμε θα βρούμε πολλά εμπόδια. Ως Π.Α.Ο.Κ. έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και πρέπει να αποφύγουμε οποιαδήποτε τιμωρία που θα μας φρενάρει και θα μας πάει πίσω. Φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ., αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια, ρίψη αντικειμένων, πυρσοί, βεγγαλικά και οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε