Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Είμαστε ο μόνιμος στόχος του παρακράτους

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την αγανάκτησή της για την τιμωρία που της επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή. της ΕΠΟ, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Παναχαϊκή, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι αποτελεί “μόνιμο στόχο του παρακράτους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ειναι αγανακτισμένη με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού θεωρήθηκε αξιόπιστος ο κακοποιός διαιτητής και γνωστός απο τους διαλόγους των στημένων, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος και εκδόθηκε αυτή η καταστροφική, σε ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ, απόφαση, η οποία δικαιώνει το παρακράτος του ποδοσφαίρου. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, από την πρώτη στιγμή έκανε γνωστό σε όλους ότι ο συγκεκριμένος κακοποιός ήλθε στην Πάτρα με δύο στόχους. Ο ένας, να καταστρέψει την Παναχαϊκή, γιατί ο τότε πρόεδρός της Αλέξης Κούγιας τον είχε καταγείλει ως έναν από τους πρωταγωνιστές διαιτητές της εγκληματικής οργάνωσης και ο δεύτερος για να εκθέσει τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ και τους Γιώργο Σαρρή και Παπακωνσταντίνου, αφού ο συγκεκριμένος κακοποιός διαιτητής ήταν στενός συνεργάτης του Ψυχομάνη, του παιδιού του Γκαγκάτση και ανδρώθηκε διαιτητικά επί της εποχής τους.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι βεβαία ότι στην Επιτροπή Εφέσεων θα εφαρμοστεί η αρχή της αναλογικότητας που είναι παγία νομολογία της συγκεκριμένης Επιτροπής (υποθέσεις Καβάλας, Ολυμπιακού Βόλου, Τρίπολης-Μποροβήλου) γιατί είναι αδιανόητο για δυο πλαστικά μπουκαλάκια και δυο καφέδες που δεν προκάλεσαν ούτε καν επαφή με τον βοηθό διαιτητή, να διακόπτεται ένα παιχνίδι ενενήντα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει και να εξοντώνεται μια ομάδα που αποτελεί τον μόνιμο στόχο του παρακράτους του ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προσβλέπει με εμπιστοσύνη, τόσο στη διοίκηση της ΕΠΟ, όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και είναι βεβαία ότι θα δικαιωθεί, και θα εκτεθεί ταυτόχρονα το παρακράτος του ποδοσφαίρου, που καταφέρνει ακόμα και τώρα, όπως έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν, να ορίζει σε κρίσιμους αγώνες με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον ειδικά στο διεθνές παράνομο στοίχημα, διαιτητές του κυκλώματος.

Ο Δημητρόπουλος, κατά την κρίση της Παναχαϊκής, δεν διέκοψε τον αγώνα για να ωφελήσει τον Ολυμπιακό. Διέκοψε τον αγώνα για να ωφελήσει τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που παίζουν διεθνώς παράνομο στοίχημα και καταστρέφοντο από τη μη νίκη του Ολυμπιακού, την οποία ο Δημητρόπουλος και οι συνεργάτες του θεωρούσαν βέβαιη και έκαναν τα πάντα για να έρθει (άδικη αποβολή Βοσκόπουλου, καταφανέστατο πέναλτι και αποβολή Κοντρέρας που δεν εδόθη στη φάση με τον Ντίνα, δύο ανύπαρκτα οφσάιντ στον Γκούρτσα που έβγαινε σε τετ-α-τετ στο 1-0, τέσσερα φάουλ σε ολόκληρο τον αγώνα υπέρ της Παναχαϊκής)”.

Πρωτοχρονιάτικη “καμπάνα” στην Παναχαϊκή!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε