Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟ: Καλές εντυπώσεις και με Μίλαν

ΦΩΤΟ REUTERS

Οι “πράσινοι” έμειναν στο 0-0 με τους “ροσονέρι”, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Δεν μέτρησε γκολ του Γκοβού. “Πρέπει να πατάμε γερά στο έδαφος”, δήλωσε ο Νιόπλιας.

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ευκαιρίες, είχε ένα δοκάρι με το Νίνη και ένα γκολ που δεν μέτρησε από τον Σίντνεϊ Γκοβού(54ο λεπτό). Ο αγώνας αποφασίστηκε να οδηγηθεί στα πέναλτι, όπου ο ιταλικός σύλλογος επικράτησε 5-3. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό, επι αμερικανικού εδάφους, σε μια περιοδεία που οδήγησε σε πολλά και θετικά συμπεράσματα  το Νίκο Νιόπλια.

Δείτε το βίντεο με το γκολ του Γάλλου, που δεν μέτρησε.


Για μισή ώρα περίπου αγωνίστηκε με τη Μίλαν και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί βλέπω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει συνεχώς να δουλεύουμε, γιατί είμαστε καλοί. Πρέπει από αυτά τα δύο παιχνίδια να κρατήσουμε ότι καλό κάναμε. Πάνω από όλα μας έδωσαν μεγάλη αυτοπεποίθηση τόσο σαν ομάδα όσο και σαν άτομα”
, δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ντεμπούτο στον αγώνα έκανε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: Έπαιξε πάρα πολύ καλά για πρώτη φορά. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλός. Είναι εύκολη η προσαρμογή για αυτών αφού υπάρχει αρκετό γαλλικό στοιχείο στην ομάδα. Έπαιζε δίπλα του και ο Σεντρίκ με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί, αλλά είναι και έμπειρος ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι μέρα με την ημέρα και αυτός και ο Γκοβού θα μπαίνουν στην ομάδα μας και θα είναι ακόμα καλύτεροι”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε