Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟ: Κανένα θέμα με Μοντγκόμερι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Από την “πράσινη” ΠΑΕ επιβεβαιώνεται η επαφή που υπήρξε με τον Πολ Μοντγκόμερι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο πρόκειται για μία περίπτωση που δεν προχώρησε. Την Πέμπτη πιθανότατα η συνάντηση Γόντικα – Σαμαρά.
Οι Άγγλοι γράφουν για Μοντγκόμερι και ΠΑΟ

Και η Σουόνσι θέλει Γκοβού

Το ραντεβού του Σκωτσέζου με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού είχε γίνει στο Λονδίνο πριν από δυο εβδομάδες, αλλά ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπέρμιγχαμ απορρίφθηκε, μεταξύ άλλων και λόγω του υψηλού του κασέ.

 
Στο μεταξύ, ο Γιάννης Σαμαράς αναμένεται να φτάσει αργά την Τετάρτη στην Αθήνα, γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό το ραντεβού του με τον Γόντικα να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη τελικά.
 
Το βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους δύο άνδρες θα είναι η προοπτική ανάληψης από τον παλαίμαχο άσο του “τριφυλλιού” της θέσης του τεχνικού διευθυντή, προοπτική για την οποία αρχικά ο Σαμαράς ήταν αρνητικός, αλλά πλέον αρχίσει να το βλέπει με διαφορετικό… μάτι, αφού αφενός δεν θα έχει επιπτώσεις στη δουλειά που ήδη κάνει στην ακαδημία του Παναθηναϊκού κι αφετέρου δεν προβλέπεται να είναι για μεγάλο διάστημα.
 
Ο Σαμαράς θεωρείται απ’ όλα τα μέλη της διοικούσας ως εργατικός και μεθοδικός, ενώ θετική γνώμη έχει και ο Φερέιρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε