Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟ: Μια “ανάσα” από τον Γκαλάς

Από το NewsIt πληροφορηθήκατε πρώτοι για την αλλαγή δεδομένων στην μεταγραφή του Γκαλάς. Η Παρί αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του με τον πρόεδρο της να τονίζει πως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τα “πράσινα”.

Νιόπλιας: Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι

Ξεκίνησε η δουλειά στην Αυστρία

Μπορεί οι αρχικές επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους μάνατζερς του Γκαλάς να μην κατέληξαν σε συμφωνία, όμως παρά τα όσα ακούστηκαν περί “ναυαγίου” στην μεταγραφή, ο Γάλλος άσος βρίσκεται μία “ανάσα” από το τριφύλλι.

 
Η πρόταση των “πρασίνων” παραμένει μακράν η καλύτερη και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος να πει το “ναι” για να συναντήσει τον Γκοβού και τον Σισέ μεγαλώνοντας την γαλλική παροικία της Παιανίας.
 
Την Πέμπτη το Άμβούργο απέσυρε το ενδιαφέρον του, ενώ αργά το Σάββατο το βράδυ το ίδιο συνέβη και με την Παρί. Ο πρόεδρος των “πρωτευουσιάνων” μίλησε για τον Γκαλάς επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του NewsIt. “Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός συζητά μαζί του αρκετό καιρό και πριν από λίγες μέρες του κατάθεσε μια εξαιρετική πρόταση. Μας έχει ενημερώσει ο ατζέντης του και εμείς δύσκολα θα τη φτάσουμε. Μπορώ να σας πω ότι ο Γουιλιάμ είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Εκτιμώ ότι δύσκολα θα χαλάσει αυτή η μεταγραφή, γιατί δύσκολα θα βρεθεί άλλη ομάδα να δώσει αυτά τα χρήματα”.
 
Η κρίσιμη μέρα για να τελειώσει η μεταγραφή είναι η Δευτέρα όταν οι δύο πλευρές θα έχουν νέα επικοινωνία, ενώ δεν αποκλείεται να καθυστερήσουν οι διαπραγματεύσεις αν οι μάνατζερς του Γκαλάς επιμείνουν στις απαιτήσεις τους.
 
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πάντως, ο Γκαλάς θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού και το μόνο που φαντάζει ικανό να χαλάσει την μεταγραφή είναι κάποια “σφήνα” άλλης ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε