Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟ: Ο Κάλστρομ και οι άλλοι

Ο Σουηδός Κιμ Κάλστρομ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού
Ο Σουηδός Κιμ Κάλστρομ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού

Οι “πράσινοι” ετοιμάζονται να προσεγγίσουν τον Σουηδό της Λιόν. Τι λέει ο Βενγκέρ για την παραμονή Γκαλάς. Αγγλικά “σενάρια” για Πόγκατετζ.

Στον Παναθηναϊκό δεν ξεχνούν την περίπτωση του Κιμ Κάλστρομ. Ο Σουηδός διεθνής απασχόλησε τους “πράσινους” και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η απόκτηση των Σισέ, Κατσουράνη και Λέτο, είχε απορροφήσει το μεγαλύτερο ποσοστό του μπάτζετ της ομάδας και με δεδομένο ότι η Λιόν ζητούσε 9 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του, η ιδέα είχε εγκαταλειφθεί.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός αρχικά κάνει κινήσεις για να μάθει ποιες είναι οι προθέσεις του παίκτη και ποιες της Λιόν, για να δεί αν θα “κυνηγήσει” την περίπτωση του.

Εν τω μεταξύ, ο Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε για την υπόθεση του Γουίλιαμ Γκαλάς. “Αν θελει να αποδεχθεί την πρόταση που του κάνουμε, έχει καλώς. Αν όχι…του έυχομαι καλή τύχη. Θέλουμε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και επιθυμούμε να τον έχουμε στο ρόστερ μας και τη νέα σεζόν. Το μόνο που ζητάμε είναι να έχει απόδοση ανάλογη με αυτή που είχε στο παρελθόν”, δήλωσε ο προπονητής των “κανονιέρηδων”.

“Δεν θα γίνει καμία διαπραγμάτευση τις επόμενες δύο εβδομάδες, γιατί παίζουμε μια χρονιά”, συμπλήρωσε ο Αλσατός τεχνικός.

Ο Γάλλος, ο οποίος φέρεται ως ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του “τριφυλλιού”, είναι σε διαπραγματεύσεις με το σύλλογο του Λονδίνου, ο οποίος στην πρόταση που του έκανε για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, του κάνει μείωση στις απολαβές του, κατά 50%. 

Τέλος, τα σενάρια απόκτησης του Εμάνουελ Πόγκατετζ, επαναφέρει αγγλική εφημερίδα. Συγκεκριμμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι ο 28χρονος αμυντικός θέλει να φύγει από τη Μίντλεσμπρο και ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει ένας από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε