Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟ: Οι αποχωρήσεις, οι Έλληνες και ο τεχνικός διευθυντής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το πρώτο θέμα στον Παναθηναϊκό έκλεισε αλλά τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Η παραμονή του Φερέιρα ήταν κάτι που ήθελαν όλοι όμως η ουσία είναι τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Βρύζας, Νάνι και Φαλκς ερίζουν για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ενώ η πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτήθούν αρκετοί παίκτες από την Ελληνική αγορά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα, αφού ενημερώθηκε για την περικοπή του μπάτζετ κατέθεσε τις προτάσεις του στον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ.

Σε αυτές υπάρχουν αρκετά ονόματα από την Ελληνική αγορά. Ο Αμπντούν αρέσει στον Φερέιρα αλλά ο άστατος χαρακτήρας του ισως αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας. Αντίθετα για τον Ντουγκλάο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο παίκτης θέλει, ο Φερέιρα τον εγκρίνει και σε περίπτωση αποχώρησης του Μπουμσόνγκ λογικά θα αποκτηθεί.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκονται και οι Φορτούνης, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Τάτος. Οι περιπτώσεις δεν είναι απλές αφού θα πρέπει να ικανοποιηθούν και οι ομάδες τους για να αποκτηθούν.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις. Ο Σισέ δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα φύγει. Ο Μπουμσόνγκ θα πρέπει να βρει αντίστοιχο συμβόλαιο (2 εκ. ευρώ) με αυτό που έχει για να δεχτεί να λύσει τη συνεργασία του με τους πράσινους, ενώ για τον Λέτο τα πράγματα φαίνεται ότι άλλαξαν. Ο Αργεντινός θέλει να παραμείνει στην Παιανία και αν δεν έρθει κάποια ελκυστική πρόταση η επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, τρεις είναι οι βασικοί υποψήφιοι. Ο Ζήσης Βρύζας, ο Τζιανλούκα Νάνι και ο Σταν Φαλκς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε