Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟ: Οι κινήσεις για την δυναστεία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον Παναθηναϊκό πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του νταμπλ έπειτα από έξι χρόνια, αλλά ταυτόχρονα έχουν και το μυαλό τους στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ποιοι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Σάρωσαν τα βραβεία ΠΑΟ και Σισέ

Τα ονόματα των Κρόντλουπ, Σκόκο, Γκοβού, Μεξές και Μετσέλντερ είναι αυτά που έχουν ακουστεί πιο έντονα για τον Παναθηναϊκό. Τελευταίο προστέθηκε στην λίστα αυτό του κεντρικού αμυντικού της Σάλκε, Μαρσέλο Μπορντόν,αλλά οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά και εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα, τότε οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν άμεσα τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η απόφαση για το μεταγραφικό μπάτζετ, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα είναι μεταξύ 6 και 8 εκατομμυρίων ευρώ.
Όλα τα παραπάνω θέματα θα αποφασιστούν ουσιαστικά στο επικείμενο ραντεβού των μετόχων και στη συνέχεια θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ για να κυρώσει τις αποφάσεις, ενώ θα συγκληθεί και γενική συνέλευση για να προχωρήσει εντός 2 μηνών η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
 
Ο Κώστας Αντωνίου και ο Νίκος Νιόπλιας θα έχουν μέσα στην εβδομάδα συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα και θα του παραχωρήσουν τη λίστα με τους παίκτες που υπολογίζονται, αλλά και αυτούς που θα δουν την πόρτα της εξόδου.
 
Εκτός από τον Σαλπιγγίδη ο οποίος οδεύει για την Τούμπα, υποψήφιοι για να αποχωρήσουν από την Παιανία είναι οι Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Σαριέγκι, Γκάμπριελ, Κλέιτον και Ρουκάβινα, ενώ από τους δανεικούς παίκτες μόνο ο Μάτος συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες για να επιστρέψει.
 
Αυτό που προέχει όμως είναι ο εορτασμός του νταμπλ. Γιαυτό στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πυρετώδεις προετοιμασίες για να στηθεί ένα ατελείωτο πάρτι στο Ολυμπιακό Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε