Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟ: “Θα φύγουμε αν γίνει το παραμικρό”

Τα επεισόδια στο Γ. Καραϊσκάκης μεταφέρθηκαν και στο Μελίνα Μερκούρη
Τα επεισόδια στο Γ. Καραϊσκάκης μεταφέρθηκαν και στο Μελίνα Μερκούρη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του προς τη λίγκα του βόλεϊ προειδοποιεί ότι σε οποιοδήποτε παρατράγουδο θα αποχωρήσει από το Ρέντη.

Το κλίμα έτσι κι αλλιώς ήταν έκρυθμο μετά τή χθεσινή αναβολή του τέταρτου τελικού της Α1 βόλεϊ των ανδρών και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να στείλει επιστολή προς την ΕΣΑΠ, προειδοποιώντας ότι θα αποχωρήσει αν γίνει το παραμικρό.

“Προς την
ΕΣΑΠ
Κύριοι,
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες (12/05/2010) στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη, και κυρίως για την κακή οργάνωση του τέταρτου τελικού του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Αντρών μεταξύ της ομάδος μας και του Ολυμπιακού.
Τόσο η ΕΣΑΠ, όσο και το γηπεδούχο σωματείο όφειλαν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να έχουν μεριμνήσει να υπάρχει επαρκής αστυνομική δύναμη. Αντιθέτως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού.
Είναι αδιανόητο να επιβάλλονται ποινές στον Σύλλογό μας, για μεμονωμένα περιστατικά, ενώ παράλληλα οι αρμόδιοι φορείς να θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της αποστολής μας και να μεταθέτουν τον αγώνα την αμέσως επόμενη ημέρα (13/05/2010) στο ίδιο γήπεδο.
Κύριοι, καθιστούμε υπεύθυνους τόσο εσάς, ως Οργανωτική Αρχή, όσο και το γηπεδούχο Σωματείο για την λήψη επαρκών μέτρων τα οποία θα διασφαλίσουν καταρχήν την ασφάλεια της αποστολής του Παναθηναϊκού και κατά επέκταση την «έναρξη» και ομαλή διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης.
Τέλος, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δηλώνει ρητά και απερίφραστα ότι, σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό γεγονός που θα απειλήσει την ασφάλεια της ομάδας μας, θα είναι αναγκασμένος να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.”

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 και σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Αν νικήσει ο Παναθηναϊκός τότε ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στη Γλυφάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε