Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟ: Θύμισε ημέρες παράγκας

Έντονα παράπονα έχουν οι διοικούντες του ΠΑΟ για τη διαιτησία του Γιάχου στο Γ.Καραϊσκάκης
Έντονα παράπονα έχουν οι διοικούντες του ΠΑΟ για τη διαιτησία του Γιάχου στο Γ.Καραϊσκάκης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Δυσαρέσκεια για το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου και τη μη κλήση του Τοροσίδη στην Εθνική, στο περιθώριο του ΔΣ του Παναθηναϊκού για την ΑΜΚ. Η αντίδραση του Ολυμπιακού. 

Όσο το πρωτάθλημα βαδίζει προς το τέλος τόσο η κόντρα μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου φουντώνει. Όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πολύ κουβέντα έγινε για τις διαιτητικές αποφάσεις. Στο επίκεντρο βρέθηκαν το πέναλτι που δεν έδωσε ο Γιάχος στο Γ.Καραϊσκάκης υπέρ του Ατρομήτου, αλλά και αυτό που έδωσε ο Καλόπουλος στον Παναθηναϊκό.

Στο πράσινο στρατόπεδο εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους καταρχάς για το πέναλτι που δεν έδωσε ο Γιάχος στον Ατρόμητο και το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν: 

Θύμισε ημέρες παράγκας. Με αυτό τον τρόπο κρατάνε τον Ολυμπιακό ζωντανό στο πρωτάθλημα.”

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ εκφράζουν παράπονα και για τη μη κλήση του Τοροσίδη στην Εθνική λόγω του μικροπροβλήματος που αντιμετωπίζει ο διεθνής αμυντικός. Εστιάζουν στην περίπτωση αυτή φέρνοντας τη σε αντιδιαστολή με την κλήση του Σεϊταρίδη προ μηνών όταν ο παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν τραυματίας.    

Η απάντηση του Ολυμπιακού

Στο διοικητικό συμβούλιο εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας κατά τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ. Εντός του μήνα θα γίνει γνωστό το ακριβές ποσό.
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας μίλησε μετά το τέλος του ΔΣ.

“Είχαμε ένα διοικητικό συμβούλιο όπου αποφασίσαμε ομόφωνα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Θα ορίσουμε μια εταιρία συμβούλων και μέσα σε 30 μέρες θα καθορίσει το ποσό και την τιμή της αυξησης και μετά θα προχωρήσουμε. Μέχρι τέλους Μαϊού θα γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το μίνιμουμ θα είναι 15 εκατομμύρια ευρώ και είναι πιθανό να φτάσει και παραπάνω.”

Ο Νίκος Πατέρας δεν άφησε ασχολίαστο το θέμα της διαιτησίας: 

“Τα ίδια και τα ίδια. Βαρεθήκαμε τα δημοσιεύματα. Πέρυσι και φέτος ρίξαμε πολλά λεφτά για να κάνουμε μετεγγραφές ποιότητας και αυτές φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Μας δίνουν οι αντίπαλοι δικαίωμα να λέμε διάφορα και να μιλάμε για πέναλτι που δεν δίνονται και όμως δεν το κάνουμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Τώρα όλα τα άλλα που λέγονται και ακούγονται είναι καραγκιοζίλικια. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό αλλά συνεχίζουμε και ελπίζουμε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Ζωηρό ενδιαφέρον Λυών για Νίνη

Ο Σισέ παίρνει μόνος του τον τίτλο

Τσακίρης: Αν ξαναπάω στο ΟΑΚΑ θα φάω ξύλο

Σισέ: Θέλω να μείνω στον ΠΑΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε