Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟ για τη νίκη-πρόκριση

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Τεν Κάτε
Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Τεν Κάτε

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League αναχώρησε το πρωί ο Παναθηναϊκός, για την Αυστρία και το ματς με την Στουρμ Γκρατς.

Ο Χενκ Τεν Κάτε τόνισε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι η νίκη και πως απο αυτόν εξαρτάται το αποτέλεσμα: “Πάντα είμαστε έτοιμοι. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι κατάσταση θα είναι στην Αυστρία μπορεί να έχει πολύ κρύο μπορεί και να χιονίζει αλλά νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από την κατάσταση που  θα είμαστε εμείς. Στόχος είναι η νίκη. Έχουμε μεγάλη πίστη στις δυνατότητες μας και έχω ένα καλό προαίσθημα”. 

Ο Γκάμπριελ στάθηκε στο πνεύμα νικητή που πρέπει να έχει η ομάδα του: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέρουμε. Εμείς φυσικά θα πάμε για τη νίκη. Όπως το κάνουμε σε κάθε ματς. Το σημαντικό για εμάς είναι οι τρεις βαθμοί, Γιατί με αυτό θα εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρέπει να έχουμε πνεύμα νικητή όπως ακριβώς το κάνουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα”.
Αισιόδοξος παρουσιάστηκε και ο Ρουκάβινα: “ Μέχρι στιγμής έχουμε έξι πόντους αλλά οι τρεις βαθμοί σε αυτό το παιχνίδι είναι απαραίτητοι. Θέλουμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση και θέλουμε πολύ αυτούς τους βαθμούς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε