Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟ με τα χίλια ζόρια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Πανσερραϊκός έκανε διπλάσιες τελικές προσπάθειες από τον Παναθηναϊκό αλλά οι “πράσινοι” με γκολ των Μπουμσόνγκ και Σισέ πήραν το τρίποντο και ξέφυγαν τρεις βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Το ματς διακόπηκε προσωρινά στο 6ο λεπτό λόγω επεισοδίων έξω από το ΟΑΚΑ. Δείτε το βίντεο.

 
Το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις στο 6ο λεπτό είχαμε διακοπή λόγω των δακρυγόνων που είχαν ρίξει αστυνομικές δυνάμεις μετά από συγκρούσεις με οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μετά από 12 λεπτά ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι. Στην πρώτη του φάση της αναμέτρησης ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπουμσόνγκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Το γκολ αυτό όμως υπνώτισε τους παίκτες τους Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Πανσερραϊκός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πέντε ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ φωνάζουν δικαίως και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 39ο λεπτό όταν ο Πλεσίς βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή.
 
Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα και δυσκολευόταν να κρατήσει τη μπάλα στον χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, στην ανάπαυλα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερέιρα προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση με την είσοδο του Σιμάο και μέχρι ένα βαθμό τα κατάφερε. Ο κορυφαίος του γηπέδου Γεωργιάδης έχασε την ευκαιρία στο 66΄και ένα λεπτό απάντησαν οι γηπεδούχοι με τον Χριστοδουλόπουλο. Στο 69΄ ο ίδιος παίκτης σέρβιρε για δεύτερη φορά στο ματς και ο Σισέ πέτυχε το 13ο του γκολ στο πρωτάθλημα καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς προσπάθησαν να μπουν ξανά στο ματς αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
 
Οι “πράσινοι” δεν μπορούν να κρατήσουν τίποτα άλλο από αυτό το ματς πέρα την εμφάνιση του Χριστοδουλόπουλου και τους τρεις βαθμούς που τους φέρνουν μόνους πρώτους στον βαθμολογικό πίνακα.
 

 
Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Ζιλμπέρτο, Πλεσί (46′ Σιμάο), Χριστοδουλόπουλος (81′ Μαυρίας), Νίνης, Γκοβού (58′ Μαρίνος), Σισέ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (80′ Ασλανίδης), Νταλέ, Μαβένε, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Άλβαρεζ (73′ λ.τ. Γαλανόπουλος), Αμπουμπακάρι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε