Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟ μπορείς να προκριθείς (;)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Το 3-0 του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι κάνει την αποστολή των “πρασίνων” σχεδόν αδύνατη, αλλά όλοι στο “τριφύλλι” πιστεύουν πως απόψε στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports 1 / LIVE από το NewsIt) μπορούν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή και να προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Για να γίνει κάτι τέτοιο, οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πρέπει να παρουσιαστούν πιο σοβαροί και αισθητά βελτιωμένοι, σε σχέση με τους αγώνες με Οντένσε και Μακάμπι.
 
 
Το… γρήγορο γκολ είναι ένας από τους στόχους που πρέπει να πετύχει απόψε ο Παναθηναϊκός. Ο Φερέιρα ετοιμάζει σχήμα με έναν αμυντικό χαφ, ο οποίος θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Ζέκα πρόκειται να είναι βασικός, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ευελπιστεί ότι θα δώσει ταχύτητα και τις κάθετες μπαλιές που λείπουν από τη μεσαία γραμμή των “πρασίνων”.
 
Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζέκα, Νίνης, Κουίνσι, Λέτο και Τοτσέ αναμένεται να είναι στην 11άδα, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Σαριέγκι, Βιτόλο, Καραγκούνης, Κλέιτον, Μαυρίας και Πετρόπουλος.
 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Αντόνιο Νταμάτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε