Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟ-ΑΕΚ (1-1)

ΠΑΟ-ΑΕΚ (1-1)

Το NewsIt.gr σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ όπου διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. ΤΕΛΙΚΟ 1-1.

Έληξε το ματς 1-1. Στους έξι βαθμούς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

 

89′ Αλλαγή Σκόκο – Γκερέιρο

86′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Τζιμπούρ να προτιμάει να τελιεώσει τη φάση και να σημαδεύει τον Τζόρβα.

76′ Ο Μαϊστόροβιτς λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ, όμως στάθηκε τυχερός αφού η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Αραμπατζή.

73′Αλλαγή για ΑΕΚ. Γιάχιτς – Μάκος 

71′ Διπλή αλλαγή για ΠΑΟ. Λέτο – Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης – Σιμάο

70′ Μεγάλη ευκαιρία για Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης σούταρεμ η μπάλα κόντραρε πήρε περίεργη τροχιά και ο Αραμπατζής έκανε εντυπωσιακή και σωτήρια επέμβαση.

69′ Κίτρινη για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

64′ Κίτρινη κάρτα στον Βύντρα.

63′ Αλλαγή Μαντούκα – Λαγός. Αναγκαστικά αποχώρησε ο Βραζιλιάνος της ΑΕΚ αφού ένιωσε ενοχλήσεις.

62′ Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό. Ατομική προσπάθεια του Σαλπιγγίδη ο οποίος έπιασε το σουτ και είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Αραμπατζή.

57′ Ο Καντέ έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά αστόχησε.

49′ Κίτρινη κάρτα στον Μαϊστόροβιτς. 

46′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με τον Σισέ να βγαίνει απέναντι από τον Αραμπατζή αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

Λήξη ημιχρόνου ΠΑΟ – ΑΕΚ 1-1.

44′ Κίτρινη κάρτα στον Σκόκο για διαμαρτυρία.

38′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης τετ α τετ με τον Αραμπατζή έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος παρακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

33′ Σουτ του Καραγκούνη από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

27′ Ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσα. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, οι αμυντικοί της ΑΕΚ ξέχασαν τον Σαλπιγγίδη ο οποίος νίκησε τον Αραμπατζή.


ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι οπαδοί του ΠΑΟ πανηγυρίζουν το γκολ του Σαλπιγγίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το ματς έχει ανάψει με τους πράσινους να προσπαθούν να σκοράρουν αλλά τα σουτ του Κατσουράνη και του Καραγκούνη σταμάτησαν στα σώματα. Ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τον Σαριέγκι και τον Ζεράλντο Άλβες να λογομαχούν. O Βάσκος είδε την κίτρινη κάρτα

9′ Ο Σκόκο ανοίγει το σκορ. Ο Τζιμπούρ βγήκε στην κόντρα από αρισετρά πάσαρε παράλληλα στον Σκόκο ο οποίος με αριστερό σουτ νίκησε τον Τζόρβα.

8′ Ο Μαντούκα ζήτησε πέναλτι σε επέμβαση του Κατσουράνη μέσα στην περιοχή του Τζόρβα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Γιάχιτς σούταρε άστοχα από μεγάλη απόσταση.

6′ Ο Παναθηναϊκός φτάνει για πρώτη φορά στα καρέ του Αραμπατζή, με τον Κατσουράνη να επιχειρεί από μακριά να πλασάρει αλλά η προσπάθεια του πέρασε άουτ. 

Σέντρα στο ματς

ΠΑΟ: Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης (71′ Σιμάο), Λέτο (71′ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Σισέ.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Καφές, Γιάχιτς (73′ Μάκος), Σκόκο (89′ Γκερέιρο), Μαντούκα (63′ Λαγός), Τζεμπούρ, Μπλάνκο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε