Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Αν δεν έριχναν χημικά δεν θα γινόταν τίποτα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την αστυνομία χαρακτήρισε ως υπεύθυνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά τον αγώνα με τον Άρη, στην απολογία της ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague.

Ως μάρτυρας για τον ΠΑΟΚ κατέθεσε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε: “Ήταν 100-200 άτομα (σ.σ. το κατηγορητήριο μιλά για 1500) που διαμαρτύρονταν έξω από τα αποδυτήρια, εξωτερικά του γηπέδου. Έβριζαν τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση. Πήγα να συζητήσω μαζί τους και ξαφνικά, χωρίς κανένα λόγο, έπεσαν χημικά και αναστατώθηκε ο κόσμος. Γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε”
 
 
 
Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης επεσήμανε: “Έχουμε επιφυλαχθεί να κινηθούμε νομικά εναντίον της αστυνομίας και του υπευθύνου που έδωσε την εντολή για χρήση χημικών. Κάποια σοβαρά γεγονότα που έγιναν, ήταν μακριά από το γήπεδο. Αν δεν έριχνε χημικά η αστυνομία, η κατάσταση θα είχε εκτονωθεί”.
 
 
 
Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ποινή μίας έως δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο από 75.000 έως 150.000 ευρώ καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος που παρέπεμψε την υπόθεση είχε χαρακτηρίσει τα γεγονότα ως “ευρείας κλίμακα επεισόδια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε