Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Κάτσε κι έφυγε για Τσεχία!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον  Εργκούς Κάτσε μέχρι το 2020 ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Αλβανός μέσος δεν θα φοράει την “ασπρόμαυρη” φανέλα τη νέα σεζόν, καθώς δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν.

Ο 23χρονος άσος βρίσκεται ήδη στην Τσεχία και θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της νέας του ομάδας για πρόκριση στους ομίλους του Champions League απέναντι στην Λουντογκόρετς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Την υπογραφή του σε καινούριο συμβόλαιο που τον “δένει” με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 έβαλε ο Εργκούς Κάτσε που την τρέχουσα σεζόν δεν θα βρίσκεται στην Τούμπα.

Ο Αλβανός διεθνής μέσος παράλληλα με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Βικτόρια Πλσεν. Η συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Τσεχίας θα είναι μονοετούς διάρκειας και αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Τετάρτη (24.08).

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Τσεχία όπου το βράδυ της Τρίτης (23.08) η Βικτόρια αντιμετωπίζει την Λουντογκόρετς για τα Play Offs του Champions League. O Κάτσε ξεκίνησε από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση το 2011 σε ηλικία 18 ετών κι έκτοτε έχει συμπληρώσει 144 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε