Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Δένει” Τζαβέλλα! Προς Σάλκε ο Κονοπλιάνκα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη χρονιά, όντας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα αμυντικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο πρόθεση της διοίκησης είναι η επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Τζαβέλλας χαίρει της εκτιμήσης των Σαββίδη, Μίχελ και Ίβιτς, με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να αναμένεται να τον “δέσει” στην Τούμπα, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο πιθανότατα, με διάρκεια μέχρι το 2020 και με αύξηση απολαβών.

Για τον Τζαβέλλα ενδιαφέρθηκαν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησής του, μιας κι αποτελεί βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της ομάδας.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κονοπλιάνκα, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, δημοσιεύματα από την Ουκρανία θέλουν τον 26χρονο εξτρεμ να βρίσκεται πολύ κοντά στη Σάλκε. Συγκεκριμένα, τονίζεται πως η Σεβίλλη έκανε αποδεκτή πρόταση της γερμανικής ομάδας για τον Κονοπλιάνκα, που μετακόμισε πέρυσι στην Ανδαλουσία αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε