Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Διαφορετικός Τζαβέλλας! Μονόδρομος η αποχώρησή του

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι σχέσεις του Βλάνταν Ίβιτς με τον Γιώργο Τζαβέλλα ήταν ιδανικές μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά του διεθνή Έλληνα αμυντικού άλλαξε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί πως ο Τζαβέλλας δείχνει διαφορετικό πρόσωπο και πως η συμπεριφορά του ήταν διαφορετική πριν την ανανέωση του συμβολαίου.

Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Σέρβος τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου: “Είτε εγώ ή αυτοί”. Αυτό σημαίνει πως η λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Τζαβέλλα αποτελεί μονόδρομο.

Το “διαζύγιο”, πάντως, δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους μέχρι το 2020. Το οικονομικό κομμάτι δυσκολεύει πολύ την υπόθεση, λόγω της διάρκειας του νέου συμβολαίου του παίκτη, αλλά και των απολαβών που προβλέπονται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ίβιτς ήταν έντονα δυσαρεστημένος με τη στάση του παίκτη λίγες μέρες πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας φέρεται να μιλούσε απαξιωτικά για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να φύγει με το διπλό από την Ιταλία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε