Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Γιαννούλης: “Περιμένω τις ευκαιρίες μου” [vid]

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τη χαρά του που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στον «δικέφαλο του Βορρά», μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο ρόστερ της ομάδας, ο στόχος μου ήταν αυτός από τον πρώτο δανεισμό, να επιστρέψω και να την βοηθήσω. Από εκεί και πέρα περιμένω τις ευκαιρίες που θα έρθουν από τον προπονητή, για να δείξω ότι είμαι ικανός».

Για αυτό που τον δυσκόλεψε στην αλλαγή θέσης από αριστερό εξτρέμ σε αριστερό μπακ: «Κυρίως τα αμυντικά καθήκοντα και σε αυτό είναι που δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιώνομαι πίσω».

Για το αν συζητάει με τον αδερφό του για τα… μυστικά της θέσης: «Ναι… με τον αδερφό μου μιλάω καθημερινά όχι μόνο για το ποδόσφαιρο φυσικά. Με βοηθάει πάρα πολύ και από τη πρώτη στιγμή που άρχισα να παίζω αριστερό μπακ, μου έδινε πολλές χρήσιμες συμβουλές. Η πιο χρήσιμη συμβουλή του ήταν να κοιτάω το αμυντικό κομμάτι και όταν μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου επιθετικά, ωστόσο πρώτα η άμυνα».

Για το ποιος είναι καλύτερος, ο Κώστας ή ο Δημήτρης Γιαννούλης: «Επειδή πιστεύω ότι θα το δει, θα πω ο Κώστας (σ.σ. γέλια). Προς το παρόν!».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε